Sociální sítě
Nahoru

Předkrmová La Veranda

Restaurant La Veranda mění menu dle dostupnosti jednotlivých sezónních surovin. Vždy nějaký pokrm z menu nadobro zmizí a nový se objeví. Tentokrát se udály změny především v předkrmech.

Nově lze v La Verandě okusit Raviolu s krevetami, ricottou s bylinkami, žloutkem a krevetovou omáčkou. Spojení jemné a přesto intenzivní. Dalším z předkrmů je Pâté z kachních jater a Foie gras, meruňkové chutney, kumquat a domácí ořechovo-ovocný chléb. Tento pokrm má zvláštní styl stylingu. Doslova na talíři kvete. Velmi netradičním novým předkrmem je Tatarák z makrely s nakládanou kedlubnou, kaviárem ze pstruha a krémem z uzené makrely.

Hlavní chody mají také jednoho nováčka a tím je Dušená hovězí kližka s máslovou bramborovou kaší, mrkví a hovězími škvarky. Dezerty obohatil Cheesecake s pošírovanou rebarborou, černým bezem a zmrzlinou z růží.

Restaurant La Veranda nikdy nezklame a vždy překvapí. Jeden z nejelegantnějších podniků v Praze, a to již od roku 2002. Pokud sem zavítáte poprvé, dobrou volbou je tasting menu, poskládané z 5-ti chodů.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz